УВАЖАЕМИ ПЪТНИЦИ,

 

ОТ 06.11.2017 ВСИЧКИ ЧАСОВЕ ПО НАПРАВЛЕНИЕТО ВАРНАБУРГАС ЩЕ СЕ ОБСЛУЖВАТ ОТ ЦЕНТРАЛНА АВТОГАРА, СЕКТОР 10. ОБСЛУЖВАЩИТЕ ФИРМИ ЩЕ БЪДАТ СЪЩИТЕТРАВЕЛ ЕКСПРЕСООД ИМ БУСООД.

 

  "Травел Експрес" ООД  е една от първите шест фирми по големина във Варненска област. Транспортната дейност се осъществява от 1991 год.Натрупаният дългогодишен опит в автобусния транспорт помага за бързото адаптиране на фирмата към конкурентните условия на пазара. Целта на "Травел Експрес" ООД е закупуване на икономични ,екологично чисти и удобни за пътуване транспортни средства, които максимално задоволяват изискванията на пътниците. "Травел Експрес" ООД притежава сертификат за качество на предлаганите услуги ISO 9001:2000.

     Фирмата извършва превози по редовни линии Варна - Бургас - Варна , Варна - Несебър - Варна, като обслужва пътниците по всички спирки по направленията - Приселци, Старо Оряхово, Рудник, Горица,Бяла,Обзор,Баня,Слънчев бряг, Поморие, летище Сaрафово. " Травел Експрес" ООД извършва и специализирани превози на работници и служители на фирми,училища,спортни отбори. Фирмата има свободни възможности и извършва всякакъв вид случайни превози,сватби,погребения,екскурзии. С всяка изминала година се увеличава и обема на извършваните туристически превози - трансфери,екскурзии.

 

      От 2008 год. "Травел Експрес" ООД  извършва и международни превози  до всяка точка на света. Цените на превозите се формират индивидуално за всеки конкретен случай, като  има една базова максимална цена, която може да бъде променена към  "намаляване" в зависимост от изминати км и заетостта на автобусите. Принципът на "Травел Експрес" ООД  при оформяне на цените е оптимално добра цена за клиентите. За постигането на конкурентни цени на транспортния пазар способства широката гама от транспортни средства,притежавани от фирмата.